”Appetizer cups” med Gyoza- eller wontonplattor

Har ni dumplings-, Gyoza-, wontonplattor över? Gör såna här ”appetizer cups” med valfri fyllning.

Jag har i glasnudlar, kokt ägg, grönsaker, sötsursås, chilimajo. Vill ni ha helt veganskt kan ni använda gyozaplattor (wontonplattor innehåller ägg) och skippa kokt ägg.

Du behöver:

Gyoza-, eller wontonplattor
muffinsform
olja
valfri fyllning & sås

Gör såhär:

  1. Förberedd ugnen på 175 grader.
  2. Pensla muffinsformen med lite olja.
  3. Lägg gyoza plattorna i muffinsformen och kör i ugnen ca 12-15 min (tills gyllenbrun).
  4. Låt plattorna svalna, fixa fyllningen och komponera därefter era ”cups”

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *