Club Sandwich med asiatisk touch

Är ni sugna på mackor med asatiska smaker? Då måste ni prova mitt recept på Club sandwich med egen twist! Jag har kycklingfilé som protein men ni kan köra kalkon eller tofu/oumph för vego alternativ!

Club Sandwich - 2 st (3 brödskivor)

3 toastskivor 
1-2 kycklingfiléer
salladsblad
tomat (skivad)
koriander
gurka (skivad)
olivolja/smör (för stekning av bröd)
olja (för stekning av kyckling)
Sriracha (valfritt)

Sås

1/2 – 1 dl majonnäs
1/2 – 1 dl kimchi
jag har även eget recept på kimchi!

Serveras med

pommes/chips

Gör såhär:

  1. Skär av kanterna på toastskivorna.
  1. Stek toastskivorna med lite olivolja på bägge sidorna.
  2. Skär kycklingfiléerna i tunna skivor (på detta sätt är det enklare att äta) och stek i lite olja i medelhög värme tills kycklingen är färdig.
  3. Förberedd sås genom att blanda ingredienserna.
  4. Skär grönsakerna enligt min anvisning (se ingredienser).
  5. Nu är det dags att komponera vår tjusiga Club Sandwich genom att lägga först såsen, grönsakerna, kycklingfilén och lite Sriracha. Lägg nästa toastskiva och upprepa processen och avsluta med sista toastskivan.
  1. Fäst med träpinnar på var sitt hörn och dela diagonalt.
  2. Servera med pommes eller chips.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *