Är ni sugna på mackor med asatiska smaker? Då måste ni prova mitt recept på Club sandwich med egen twist! Jag har kycklingfilé som protein men ni kan köra kalkon eller tofu/oumph för vego alternativ!
Club Sandwich - 2 st (3 brödskivor)
3 toastskivor
1-2 kycklingfiléer
salladsblad
tomat (skivad)
koriander
gurka (skivad)
olivolja/smör (för stekning av bröd)
olja (för stekning av kyckling)
Sriracha (valfritt)
Sås
1/2 – 1 dl majonnäs
1/2 – 1 dl kimchi
jag har även eget recept på kimchi!
Serveras med
pommes/chips
Gör såhär:
- Skär av kanterna på toastskivorna.
- Stek toastskivorna med lite olivolja på bägge sidorna.
- Skär kycklingfiléerna i tunna skivor (på detta sätt är det enklare att äta) och stek i lite olja i medelhög värme tills kycklingen är färdig.
- Förberedd sås genom att blanda ingredienserna.
- Skär grönsakerna enligt min anvisning (se ingredienser).
- Nu är det dags att komponera vår tjusiga Club Sandwich genom att lägga först såsen, grönsakerna, kycklingfilén och lite Sriracha. Lägg nästa toastskiva och upprepa processen och avsluta med sista toastskivan.
- Fäst med träpinnar på var sitt hörn och dela diagonalt.
- Servera med pommes eller chips.