Pankofriterade Tofusticks

Pankofriterade Tofusticks (ca 10 st)

100 gram tofu
1/2 dl vetemjöl 
1/2 tsk salt
1/2 tsk peppar
1 ägg
1 dl panko
olja (för fritering)

Chilimajo

1 dl majonnäs
1/2 msk Sriracha
1 tsk sesamolja
1/2 msk soja

Gör såhär:

  1. Gör dippsåsen genom att blanda samtliga ingredienser.
  2. Skär tofu i stavar.
  3.  Förberedd 3 skålar. Häll över mjöl med salt och peppar i den ena skålen, panko i den andra och vispat ägg i den tredje.
  4. Doppa först tofu i mjöl, sedan i ägg och sist i panko.
  1. Fritera i olja i en fritös eller kastrull på 170 grader tills dom är gyllenbruna. Lägg dem sedan på hushållspapper/galler.
  2. Servera genast med dippsåsen.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *