Vad roligt att du har hittat hit! Jag hoppas att jag kan göra matlagning lite roligare för dig och självklart låta dig upptäcka nya spännande rätter från den asiatiska världen. 

Den ödmjuka personen bakom denna blogg heter Ansari. Born and raised in Malmö men bodde i  Thailand en stor del av mitt liv. Den Thailändska matkulturen har ett brett spektrum av influenser från bl.a. Malaysia, Indonesien, Indien, Kina mm. 

Den asiatiska matkulturen överlag har präglat mitt matintresse och har även bidragit till att jag startade denna blogg och matkontot myasiancuisine på instagram . Bloggens fokus är att ta fram enkla recept för asiatisk mat / Street Food med tillgängliga råvaror. ”För allas preferenser” står det och mina enkla recept inkluderar veganskt, vegetariskt och även glutenfritt.

På instagramkontot lägger jag upp även videorecept.

Sawadi och bläddra gärna genom mina recept!