Frasiga stekta rispapper med god fyllning

Dessa stekta rispapper är frasiga men har samtidigt så härligt tuggig textur och god fyllning. De är så enkla att göra att du måste laga dem asap!

❗️Jag använder mig av dubbelark för att säkerställa att pappret inte spricker och för extra god textur!

Ni kan servera med min supersötsursås

Stekta rispapper (10 st)

20 rispapper
ca 30 gram glasnudlar
1 morot (riven)
1/4 spetskål (riven/finhackad)
2 vitlöksklyftor (pressade)
soja (efter preferens)
salt
peppar
olja (för stekning)

Gör såhär:

  1. Koka glasnudlar enligt förpackning och lägg i kallt vatten och sila sedan nudlarna.
  2. Fräs vitlök i lite olja i lågvärme tills det börjar dofta.
  3. Stek morot och spetskål tills de mjuknar en aning.
  4. Tillsätt glasnudlar, soja, salt och peppar. Låt svalna.
  1. Blöt lägg 2 rispapper i ljummet vatten och lägg fyllning och vik enligt bilderna.
  1. Stek i lite olja i medium till hög värme tills gyllenbrun på båda sidorna.
  2. Servera genast med min supersötsursås eller valfri sås.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *